Een bungalowpark met subtropisch zwembad

Staat er op uw vakantiewensenlijst een vakantie in eigen land met subtropisch zwembad? Dan hebben we er één gevonden. Wij raden namelijk een bungalowpark met subtropisch zwembadaan dat is beoordeeld met 5 sterren, namelijk campingde Leistert. Dit recreatiepark bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt nabij diverse mooie steden en natuurparken. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven. Wilt u weten wat? Lees dan verder.

Wat kunt u hier allemaal beleven?

Mocht het een keer niet zo mooi weer zijn, dan kunt u in ieder geval gewoon gaan zwemmen. Het subtropisch zwembad is namelijk ideaal voor elke weersomstandigheid. U kunt namelijk altijd zwemmen in dit zwembad. Vooral met kinderen is dit park erg leuk. U kunt lekker baantjes trekken of genieten van de glijbanen. Iedereen kan zich dus goed vermaken op dit park.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het bungalowpark? Neem dan gerust contact op met de Leistert. Bel even op of stuur een email. Wilt u graag een boeking plaatsen? Dit kunt u gewoon online doen. Wees er wel snel bij, want hoe eerder u boekt, hoe beter uw plek is op het park.

Reacties zijn gesloten.