ALHO systeem bouw is een aanrader

Heeft u een bedrijf of organisatie en groeit u uw pand uit? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een nieuw pand of uw huidige pand uitbreiden. Beide is mogelijk met ALHO systeem bouw. ALHO kan namelijk binnen een aantal weken een pand uitbreiden of een nieuw (tijdelijk) pand voor u neerzetten. Lees snel verder voor meer informatie en kies ook voor ALHO.

Over ALHO

ALHO is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het snel neerzetten van gebouwen of extra ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan containers, noodlokalen of andere gebouwen die als een pakket in elkaar gezet worden. Deze gebouwen worden snel neergezet en kunnen tijdelijk zijn, maar zijn heel sterk en kunnen voorzien worden van alles wat u nodig heeft. Zelfs ziekenhuizen kunnen opgezet worden met modulaire bouw,  inclusief alle belangrijke apparatuur. Daarom is deze manier van bouwen een aanrader voor elk bedrijf of organisatie die ruimte te kort heeft, een nieuw pand wil en/of een tijdelijk pand wil. ALHO doet dit allemaal met de beste service en voor een vaste lage prijs.

Meer weten?

Alle informatie en voorbeelden van wat ALHO allemaal al heeft neergezet met modulaire bouw. U vindt hier ook contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken of vragen kunt stellen over de diensten en meer.

Reacties zijn gesloten.