Barstje in uw ruit? Start met ruit reparatie!

Heeft u in uw autoruit een klein barstje ontdekt? Dan is het gemakkelijk om erlangs heen te kijken, te doen alsof u het niet ziet en te negeren. Maar het risico is wel dat het sterretje een barst wordt. En dan bent u verder van huis. Het beste is dan om snel aan de bel te trekken. Doe dat door contact op te nemen met Quix Fix Ruitreparatie. En binnen no-time is uw ruit weer gerepareerd. Wilt u niet teveel tijd steken in de ruit reparatie? Dat kan!

Reparatie uitvoeren? Wacht niet te lang!

Het risico van een klein barstje is dat het een grote scheur kan worden. En als dat gebeurt, dan kan u niet meer met de auto de weg op. Belangrijk is dus om snel iets aan dat kleine barstje te doen. Vaak wordt het gedekt door de verzekering en bent u kosteloos overal vanaf. Wist u dat de autoruit voor 30% de sterkte van uw auto bepaald? U kan dus niet zomaar doorrijden met een kapotte ruit.

Meer weten over Quick Fix Ruitreparatie?

Op de website vindt u meer informatie. Eventueel kan u direct een afspraak maken voor het repareren van uw eigen ruit. En straks is ook uw ruitreparatie gefixt!

Reacties zijn gesloten.