Binnenkort jarig? Huur een zaal in Zoetermeer bij ’t Manneke

Ben je binnenkort jarig en wil je je verjaardag een keer groots uitpakken? Leuk! Het zoeken van een locatie is niet altijd even makkelijk, als je je verjaardag een keer groots viert dan moet het natuurlijk ook perfect zijn. Dat snappen ze bij ’t Manneke heel goed! ’t Manneke is feestlocatie in Zoetermeer. ’t Manneke heeft een heel aantal zalen beschikbaar, gefaciliteerd met moderne apparatuur en heel veel andere mogelijkheden. Wil je meer weten over het huren van een zaal in Zoetermeer? Lees dan snel verder.

Zalen van ’t Manneke

De mogelijkheden voor het huren van zalen zijn eindeloos. De diverse zalen bieden ruimte voor 15 tot 250 personen. Er kan gebruik worden gemaakt van luxe voorzieningen als een beamer, Wi-Fi, geluidsinstallatie en nog veel meer. De locatie is sprookjesachtig, namelijk een authentieke boerderij omringd door schitterende aangelegde tuinen en het is ook nog eens makkelijk te bereiken vanuit de Randstad. Zijn er nog mindervaliden onder jouw gezelschap aanwezig? Geen probleem, alle zalen bevinden zich op begane grond.

Meer informatie?

Heb je interesse om een zaal te huren bij ’t Manneke? Neem dan contact op via de telefoon of via het contactformulier op de website. Heb je speciale wensen? Bespreek deze gerust met ’t Manneke, niets is namelijk te gek! ’t Manneke wil er alles aan doen om jou het perfecte verjaardagsfeest te kunnen bieden.

Reacties zijn gesloten.