Boeketcadeau verrast je familie!

Net leuk nieuws gehoord over de telefoon, en wil je graag iets sturen  als een cadeautje? Overweeg dan eens om te  kiezen voor een vers boeket van mooie bloemen. Hiervoor hoef je niet langs te gaan, het kan gewoon via het internet. Boeketcadeau maakt deze optie mogelijk. Met een paar kliks op het internet heeft de ander het boeket morgen al in huis. Dat is pas feestelijk dankzij de service van Boeketcadeau!

Maar er is meer mogelijk!

Zo kan je ervoor kiezen om via de website van Boeketcadeau ook andere zaken te bestellen zoals een lekkere fles wijn. Ze hebben een rijk assortiment aan wijnen die allemaal eenvoudig via de website kunnen worden besteld en die je kan laten bezorgen. Weet je toevallig dat de ontvanger een liefhebber is van Chardonnay, Merlot, of bijvoorbeeld graag een biologische wijn drinkt? Stel een leuk pakket samen en zo is de verrassing echt compleet!
Voor de kinderen kan je ook een leuk speeltje laten bezorgen of een leuk liefdeskadootje om je geliefde optimaal mee te kunnen verassen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Surf naar de website van Boeketcadeau en bekijk de mogelijkheden. Heb je je keuze gemaakt? Bestel je wijn vandaag nog en laat het bezorgen!

Reacties zijn gesloten.