Bubbels sturen kan met Boeketcadeau

Hiep hoi! Je nichtje is geslaagd voor haar rijbewijs, je neef heeft zijn diploma gehaald! Allemaal feestelijkheden die je zou willen vieren en waar je bij zou willen zijn. Maar dat is niet altijd mogelijk. Een leuke manier om te laten zien dat je meeleeft is door een bos bloemen te sturen. Maar je maakt dat bosje bloemen net even iets meer bijzonder als je er een lekkere fles champagne bij  laat bezorgen!

Champagne bezorgen, dat is pas feest!

Het allerleukste aan het bezorgen van een bos bloemen zit m in de verassing voor de ontvanger. Omdat deze persoon niet verwacht zomaar iets te krijgen is deze extra blij en dankbaar Behalve voor bloemen geldt dit natuurlijk ook voor een fles champagne. Via Boeketcadeau kan je diverse soorten boeketten laten bezorgen door heel Nederland, aansluitend bij iedere gelegenheid. Dit kan een boeket zijn om steun mee te betuigen maar ook om te laten zien hoe blij je voor iemand bent. Behalve boeketten kan je dus ook champagne, wijn maar ook cadeautjes laten versturen.

Ook iets versturen via Boeketcadeau?

Surf naar de website en verstuur  vandaag nog je fles champagne. Dan heeft de ontvanger deze morgen al in huis. Voor de website van Boeketcadeau klik je hier!

Reacties zijn gesloten.