Camping de Leistert: hét perfecte vakantieadres

Op zoek naar een vakantieadres in eigen land? Dan is camping de Leistert een echte aanrader.  Er valt op de camping zelf evenals in de buurt van de camping genoeg te beleven. Benieuwd wat deze camping in Limburg allemaal te bieden heeft? We leggen het je graag uit in deze blog.

Faciliteiten
Als je kiest voor camping de Leistert dan weet je zeker dat je je niet hoeft te vervelen, er is hier namelijk genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van het subtropisch zwembad, de bowlingbaan en een buitengolfslagbad. Maar ook in de nabije omgeving is er veel te doen. Zo is camping de Leistert gelegen in de omgeving van diverse natuurparken en grote steden waar je een lekker terrasje kunt pakken of kunt winkelen. Kortom: voor het ultieme vakantiegevoel hoef je helemaal niet naar het buitenland. Je kunt ook gewoon je vakantie doorbrengen bij camping de Leistert.

Meer weten over camping de Leistert?
We snappen het dat voordat je een boeking plaatst je graag wilt weten wat je kunt verwachten van het park. Als dit het geval is dan raden we je aan om eens een kijkje op de website van het park te nemen. Zo kun je precies zien wat je hier allemaal kunt beleven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan raden we je zeker aan om contact op te nemen met camping de Leistert. De medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Reacties zijn gesloten.