CE Keuring van HMPA

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u als product kunenn aantonen dat uw producten voldoen aan de Europese eisen op het gebied van veiligheid en gebruik? Dan bent u bij HMPA aan het juiste adres. HMPA is dé specialist in machine-, product- en arbeidsveiligheid. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf in eenvoudige afstandbedieningen? Of heeft u een bedrijf dat gespecialiseerd is in complexe machines? Het maakt niet uit, HMPA is in alle branches thuis. 

Wat is een CE Keuring?

Een CE Keuring is een keuring van producten. Deze keuring checkt of het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EER (De Europese Economische Ruimte). CE staat voor Conformité Européenne. Dit betekent kort gezegd: overeenstemming met de Europese regels. CE is geen keurmerk of kwaliteitsgarantie, maar het bevordert aan de andere kant wel de vrije handel binnen de lidstaten en verhoogt de veiligheid bij het gebruik van de producten.

Geïnteresseerd in een CE-Keuring?

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in een CE-Keuring van HMPA? Ga dan naar de website voor meer informatie en vul uw gegevens in. HMPA neemt dan contact met u op en komen vrijblijvend bij u langs om een kijkje te nemen.

Reacties zijn gesloten.