De dienstverlening verbeteren door digitaal ondertekenen

In een bedrijf wordt er veel geprint, gefaxt, gegevens overgetypt en post verstuurd. Dit neemt allemaal erg veel tijd in beslag en dat is helemaal niet nodig. U kunt nu al uw documenten digitaal ondertekenen, aangetekend versturen en waarmerken. Wilt u uw dienstverlening verbeteren door digitaal te gaan ondertekenen? Bij Evidos bent u aan het juiste adres.

De producten van Evidos

Bij Evidos hebben ze verschillende producten om uw dienstverlening te verbeteren. Op een snelle, goedkope en gebruiksvriendelijke manier kunt u nu documenten en formulieren digitaal ondertekenen, waarmerken en aangetekend versturen. Denk aan contracten, polissen, offertes en bouwtekeningen. Voor iedere situatie is er een passende oplossing van Evidos. Evidos levert diverse oplossingen en de keuze hangt af van het proces, de dienstverlening en uw wensen. Evidos heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor het elektronisch ondertekenen. Met de producten van Evidos kunt u tijd en geld besparen.

Contact met Evidos

Bent u benieuwd naar de producten en de mogelijkheden bij Evidos? Ga naar de site voor de producten en voor meer informatie over elektronisch ondertekenen. Ook kunt u op de site vrijblijvend contact opnemen met Evidos of direct een afspraak plannen.

 

Reacties zijn gesloten.