De digitale liefdesgedichten

Wie zegt dat de liefde niet in woorden uit te drukken is heeft het goed mis. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar de wereldberoemde dichter Shakespeare. Hij heeft met zijn gedichten en verhalen menig vrouw (en man) laten zwijmelen. Met zijn veer en inkt wist hij de mooiste zinnen neer te pennen. Anno 2016 kan dit gelukkig gewoon digitaal. Bijvoorbeeld op gedichten.net. Dé online plek waar de mooiste gedichten te vinden zijn. Zo ook liefdesgedichten. En schuilt er in u nou ook een Shakespeare? Geneer u niet en deel uw mooiste werk met de andere liefhebbers. 

Stuur en win!

Uw inspanning op een prachtig gedicht kan beloond worden met een mooie prijs. Hoe? Wanneer uw gedicht in een bepaalde periode de hoogste waardering krijgt kan hij terecht komen op de wedstrijdpagina. De top drie krijgt vervolgens een mooie prijs. Behoort uw gedicht deze maand helaas niet tot deze top drie? Wees niet getreurd! Iedereen kan op gedichten.net elkaars gedichten beoordelen en van feedback voorzien. Zo leert u altijd bij om op een meesterwerk uit te komen.

Hoe werkt het?

Een gedicht plaatsen op gedichten.net is simpel. Alles wat u dient te doen is een account aanmaken. Vervolgens kan uw werk online geplaatst worden. Kijk voor meer informatie op de website.

Reacties zijn gesloten.