De Eglantier maakt winkelen in Apeldoorn mogelijk!

Veel bezoekers van buiten Apeldoorn gaan winkelen in de binnenstad. Maar de echte Apeldoorners weten de juiste adresjes te vinden en gaan dus regelmatig naar de Eglantier. Een winkelcentrum in Apeldoorn wat iets buiten de binnenstad ligt in de wijk de Maten. Klinkt onbekend? Lees dan snel verder over dit winkelcentrum in Apeldoorn!

De Eglantier is anders dan anders

De Eglantier is letterlijk van alle markten thuis. Bezoekers gaan hiernaar toe om de supermarkt te bezoeken en de boodschappen te halen. Maar ook voor diverse huishoudelijke producten zijn er uiteenlopende winkels te vinden in de Eglantier. Heb je nieuwe kleding nodig, nieuwe schoenen of iets nieuws voor in huis, een leuk cadeautje misschien? Kom langs bij de Eglantier en je vindt het er allemaal! En als je even pauze wil van al dat winkelen, ga dan even lekker zitten en genieten van een kopje koffie. De Eglantier maakt relaxed winkelen mogelijk omdat alles lekker bij elkaar zit. Dat is nog eens efficient én leuk shoppen!

Kom ook langs!

Surf naar de website van de Eglantier voor een uitgebreide routebeschrijving naar dit winkelcentrum. En wie weet groeten we u daar volgende week ook en wilt u nooit meer anders winkelen in Apeldoorn!

Reacties zijn gesloten.