De glamping, net dat beetje extra luxe

Niks luchtbedjes, haringen en vochtig tentdoek. Op de glamping in Brabant overnacht je lekker luxe en in stijl. Je hoeft alleen je koffer maar uit te pakken. De bedden zijn opgemaakt, de koelkast is koud en er zijn eigen sanitaire voorzieningen beschikbaar. Tevens heb je een eigen wasmachine. Of je nu gaat voor een tent, lodges of een tipi. Ze staan al voor je klaar. Het enige dat jij hoeft te doen is je koffer te pakken en bedenken hoe je de volgende vakantiedag gaat vieren. Op recreatiepark TerSpegelt is er ruime keuze uit de meest uiteenlopende activiteiten. Zwemmen, fietsen, diverse teamsporten.

 

Overdag actief, ’s avonds relaxed

Ook tijdens een vakantie is een afwisselend menu net zo fijn. Voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden op deze glamping in Brabant. Bij deze glamping in Brabant zijn er genoeg horecagelegenheden om de hele vakantie gevarieerd te kunnen eten. Neem nou restaurant De Keizer of lekker snacken bij LekkerMakkelijk of Lekkersnacken. Kleding kun je eenvoudig wassen bij de eigen wasserette op het park.

 

Bekijk het zelf

Nieuwsgierig geworden? Op de website van TerSpegelt maak je alvast een virtuele wandeling. Bekijk alle hotspots en zoek vast uw favorieten campingplekje uit. Zie de volwaardige supermarkt, loop langs de recreatiemeren en bedenk vast met welke activiteit jullie als eerst meedoen. Om er zeker van te zijn dat u dat mooie campingplaatsje ook echt kunt betrekken, is het aan te raden om vroeg te boeken. Veel gasten die er vorig jaar zijn geweest, komen namelijk graag weer terug. Ook is er een fotoalbum beschikbaar om op je gemakje door te bladeren. TerSpegelt heeft trouwens een eigen magazine om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Reacties zijn gesloten.