De houten menukaart van Place Add

Elk bedrijf heeft concurrentie. Om uw concurrentie achter u te laten is het belangrijk om iets aan te bieden wat mensen willen hebben en wat andere bedrijven niet hebben. Daarom moet een hotel of restaurant een specifieke stijl, smaak en sfeer hebben wat ze niet in andere hotels vinden, maar wat ze wel erg prettig vinden. Wilt u dit ook? Kies dan voor de producten van Place Add, voor bijvoorbeeld de houten menukaart.

Wat is Place Add?

Elk hotel en restaurant maakt gebruik van bestekzakjes, servetten, placemats, onderzetters, menukaarten of hotelmappen. Deze moeten natuurlijk helemaal in uw eigen stijl zijn. Daarom bestelt u bij Place Add. Place Add maakt het voor u mogelijk om deze producten in verschillende kleuren, vormen, groottes en materialen te bestellen en daarnaast u de mogelijkheid te geven om er dingen op te laten drukken. Zo krijgt u unieke producten die echt bij uw horeca bedrijf passen en er voor zorgen dat de sfeer, stijl en smaak ook in deze producten terug komt.

Nu bestellen

Ga naar de website voor alle informatie en producten en bestel direct alle menukaarten, servetten en meer via de website. Als uw vragen, opmerkingen of problemen heeft kunt u contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.