De ideale camping

Bent u op zoek naar een leuk weekje kamperen met de kinderen, maar wilt u zelf ook ondernemen, zoals wandelen en fietsen? Camping Heidepark is voor u de ideale camping. Camping Heidepark ligt in een prachtige streek, namelijk Overijssel. Hier kunt u prachtige routes wandelen en fietsen. Camping Heidepark, de gezinscamping Overijssel, heeft u veel te bieden.

Overijssel

Camping Heidepark is gevestigd in het mooie Lemelerveld in de provincie Overijssel. Lemerleveld ligt centraal op fietsafstand van verschillende populaire toeristische plaatsen, zoals Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. De camping is een kleinschalige en overzichtelijke camping waar u heerlijk kunt genieten met de kinderen. Voor de kinderen zijn er veel faciliteiten, zoals een zwembad, speelterrein en dierenweide. Ook is er een speciaal recreatieprogramma is het weekend waarbij iedereen welkom is.

Een plekje reserveren

Op de camping zijn meerdere huurmogelijkheden van toepassing. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een luxe 6 persoons stacaravan, een trekkershut, een vakantiehut of een vakantiebungalow. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de camping en ze helpen u graag. Bij Camping Heidepark is er altijd een plekje voor u. Voor informatie kunt naar de site gaan of gewoon contact opnemen. Direct reserveren doet u via de site en u zult binnen 24 uur een bevestiging krijgen van uw reservering.

Reacties zijn gesloten.