De ideale zelfbruiner

De zon schijnt volop in Nederland en de meeste Nederlanders kleuren weer heerlijk bij op de stranden aan de kust. Echter is niet voor iedere Nederlander het weggelegd om urenlang in de zon te liggen, omdat deze gewoonweg te bleek van huidskleur is en dan ook direct verbrand wanneer zijn huid blootgesteld is aan UV-straling. Deze Nederlanders worden vaak de bleekscheten genoemd en hebben een enorm witte huidskleur waar zij niet vanaf kunnen komen. De zon zal hen niet kunnen bruinen, omdat hun lichaam hier gewoonweg te wit voor is. Echter heeft Vanitan voor deze mensen een oplossing gevonden.

Nooit meer een witte huidskleur

Nederlanders met een witte huidskleur vinden het over het algemeen enorm vervelend dat zij niet bruin kunnen worden, maar altijd standaard rood worden zodra zij in de zon gaan liggen. Vanitan heeft voor deze groep mensen de oplossing. Vanitan biedt namelijk the next generation zelfbruiner aan die ervoor zal zorgen dat u van dat lelijke kleurtje afkomt. Diegene met een witte huidskleur zijn niet meer voor het leven getekend, want door middel van spray tan kunnen zij toch een kleurtje krijgen.

Kosten van spray tan

Wilt u graag ervaren wat spray tan uw huid kan bieden? Wilt u daarom de kosten weten? Surf dan naar de website van Vanitan!

Reacties zijn gesloten.