De pastapan van Demeyere

Bent u een echte pastaliefhebber? Dan is pasta bereiden in een speciale pastapan een aanrader. Met de Demeyere pastapan wordt uw pasta nog lekkerder! Wilt u ook deze pan aan uw collectie toevoegen? Bij Gloudemans bent u dan aan het juiste adres. Bij Gloudemans kunt u verschillende soorten pannen kopen, waaronder de pastapan.

De pannen

Gloudemans is een kookwinkel in Brabant en heeft een eigen online shop, waar u alle producten ook kunt verkrijgen. In het assortiment vindt u veel verschillende pannen. Voorbeelden van pannen zijn: pastapannen, sudderpannen, sauspannen, braadpannen, snelkookpannen, koekenpannen, soeppannen en stoompannen. U vindt ook verschillende merken in het assortiment, waaronder Demeyere. Kiest u voor de pastapan, dan krijgt u de 2-delige Demeyere pastapan. Deze bestaat uit een hoge soeppan met deksel en een passende pasta inzet. U kunt op deze manier pasta in ruim water laten koken en daarna eenvoudig uit laten lekken. De pan is ook geschikt om groenten te blancheren.

Het assortiment

Bent u benieuwd naar het assortiment van Gloudemans en wilt u de pastapannen of andere pannen bekijken, bijvoorbeeld de Demeyere sauspan? Ga naar de site en bekijk het volledige aanbod. Voor meer informatie kunt u ook op de site terecht of u neemt contact op met Gloudemans.

 

Reacties zijn gesloten.