Een cursus geven in Frankrijk bij La Perle d’Anrosey

Heb je zin om het deze zomer anders aan te pakken? Geef je regelmatig cursussen op het gebied van kunst, cultuur, entertainment of iets heel anders? Misschien is het leuk om het over een nieuwe boeg te gooien en een cursus in het buitenland te organiseren. Op een andere plek, in een mooie omgeving daar ontstaat bij veel mensen een hoop inspiratie. Een plek waar je dit kan realiseren is bij La Perle d’Anrosey.

Een cursus waarmee je aan de slag kan!

Een plek waar mensen geinspireerd raken is vaak omgeven door natuur. Dat geldt ook voor la Perle d’Anrosey. Dit landhuis ligt in een natuurrijke omgeving en is daarom een heerlijke plek om te ontspannen. Iedere avond wordt er vers gekookt met producten uit de omgeving en daarmee wordt een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Cursisten beschikken over een eigen kamer en hebben de ruimte om te doen en laten wat ze willen. Er zijn ruimtes beschikbaar waar u de cursus kan geven. Klinkt het naar wens?

Bezoek de website voor meer informatie!

Zou u ook graag een bezoek brengen aan deze prachtige locatie in Frankrijk? Bezoek dan nu de website en lees er alles over de mogelijkheden. En ga straks genieten van een overnachting in Frankrijk.

Reacties zijn gesloten.