Een dagje ontspannen als vaderdag cadeau

Bent u toe aan een dagje ontspanning of zoekt u een ontspannend en uniek vaderdag cadeau? Kom naar Thermen Holiday. Bij Thermen Holiday kunt u terecht voor een behandeling in Oosterse sferen. Dit is een hammam behandeling. Ook kunt u lekker naar de sauna of kiezen voor één van de andere behandelingen. Na een dagje Thermen Holiday voelt u zich weer verfrissend en ontspannen.

De behandelingen

Bij Thermen Holiday bieden ze veel verschillende behandelingen aan. Tijdens de behandelingen gaan ze uw huid scrubben en krijgt u een heerlijke massage. Uw haar kan gewassen worden en u wordt met warm water overgoten. Er wordt gebruik gemaakt van lekkere olie. Deze olie zorgt er voor dat uw huid gladder en zachter aanvoelt. Thermen Holiday vindt u in de buurt van Den Haag en is altijd geopend. Ook op vaderdag kunt u hier terecht. Neem uw vader mee en ontspan. U kunt bij Thermen Holiday een cadeaukaart aanschaffen en deze cadeau doen. Koop een cadeaubon voor uw vader en ga zelf gratis mee naar de sauna.

Meer informatie over de behandelingen

Benieuwd naar de verschillende behandelingen bij Thermen Holiday? Ga naar de site voor meer informatie over de behandelingen en de andere mogelijkheden. Ook kunt u contact opnemen indien u vragen heeft. Op de site kunt u de cadeaubon aanschaffen voor vaderdag.

 

 

Reacties zijn gesloten.