Een foutloze administratie

Als ZZP’er is het belangrijk om uw tijd zo goed mogelijk te benutten. Zelf ben ik ook alweer een aantal jaren een ZZP’er en heb ik toen altijd mijn eigen administratie gedaan. Echter was ik nooit een enorme held met cijfers en had ik bijvoorbeeld op de scholen altijd een middelmatige cijfer voor rekenen en wiskunde. Ook met mijn eigen cijfers ging dit niet altijd even goed en maakte ik te vaak een fout in mijn eigen administratie. Hedendaags heb ik mijn administratie uit handen gegeven aan de ZZP administratiekantoor genaamd ZZP Brigade.

Geen fouten in administratie

Momenteel heb ik nooit meer gezeur met de Belastingdienst en worden de cijfers in mijn administratie/boekhouding momenteel op een correcte wijze ingevuld en worden er geen fouten meer gevonden. Eerder maakte ik te vaak nog fouten, maar door middel van het uit handen geven van de administratie worden deze fouten momenteel niet meer gemaakt. De specialist is namelijk natuurlijk enorm gespecialiseerd in het doen van de administratie en dat is juist iets waar ik zelf niet gespecialiseerd in ben.

Zoekend naar een specialist?

Bent u zoekend naar een specialist en denkt u dat u ook een administratiekantoor nodig heeft? Surf dan naar de website van ZZP Brigade.

Reacties zijn gesloten.