Een gashaard kopen bij Haardenexpert

In de koude winter wilt iedereen natuurlijk lekker warm bij de kachel of de open haard zitten. Bent u nog op zoek naar een mooi haard of wilt u een kachel kopen? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Bij Haardenexpert verkopen ze veel verschillende soorten haarden en kachels. Voorbeelden zijn de gashaard, de elektrische haard, de houtkachel en de pelletkachel.

De Dru Lugo serie

Bij Haardenexpert verkopen ze onder andere gashaarden. Een voorbeeld uit het assortiment is de Dru Lugo serie. De Dru Lugo serie bestaat uit inbouw gashaarden en zijn zowel 2 als 3 zijdig met een strakke afwerking. De Dru Lugo haarden worden standaard geleverd met een ECO Wave functie. Dit is een speciale techniek in de brander waar Dru Lugo zich zeker mee onderscheid van de rest. Met een druk op de knop kunt u de brander laten moduleren. De vlammen worden dan automatisch hoger en lager.

Het assortiment bekijken

Bent u benieuwd naar de Dru Lugo gashaard of bent u op zoek naar een andere haard of kachel? Bekijk het assortiment van Haardenexpert online of kom langs in de showroom. Op de site van Haardenexpert vindt u meer informatie. Ook kunt u altijd contact opnemen met Haardenexpert en zij helpen u graag verder met informatie en advies.

 

Reacties zijn gesloten.