Een geweldige sightseeing-tour

Krijgt u binnenkort een zakenpartner die naar uw bedrijf komt kijken en komt deze zakenpartner helemaal vanuit het buitenland naar Nederland vliegen? Dan is het natuurlijk altijd enorm van belang om deze zakenpartner naast de werkzaamheden binnen uw bedrijf ook te laten zien hoe het in Nederland eraan toe gaat. Het is een enorme trend geworden om daarom deze buitenlandse zakenpartners een sightseeing-tour aan te bieden, waarin zij door middel van een taxi heel Nederland worden doorgereden. Transpro is zo’n specialist die deze tour aanbiedt.

Kennis maken met Nederland

Tijdens de sightseeing-tour zal de buitenlandse zakenpartner(s) kennis maken met alles wat Nederland te bieden heeft. Zo kunt u ervoor kiezen om een sightseeing-tour langs alle mooie tulpenvelden te doen, maar kunt u daarnaast ook kiezen voor een tour door Amsterdam. Vooral deze tour wordt door de meeste buitenlandse mensen gewaardeerd, omdat vaak Amsterdam gezien wordt als het pareltje van Nederland. Echter is het ook enorm leuk om een tour door Rotterdam te doen, omdat deze stad naast Amsterdam ook enorm leuk is om te bekijken vanuit de taxi.

Airport transfer

Wilt u daarom ook graag een airport transfer Amsterdam regelen voor een zakenpartner die Nederland komt bezoeken? Bezoek dan de website van Transpro!

Reacties zijn gesloten.