Een handig systeem voor kilometerregistratie

Als uw medewerkers een auto van de zaak hebben brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo kunnen zij bijvoorbeeld snel naar een klant toe als het nodig is. Maar voor de administratie is het wel van belang dat de rittenregistratie eerlijk wordt bijgehouden. Als u wilt dat dit op een juiste manier gebeurd doet u er verstandig aan om een systeem van TraQz aan te schaffen. Met behulp van dit systeem kunt u op elk gewenst moment inzien wat de route is die door een werknemer is gereden en hoe hard die persoon heeft gereden. Uw werknemer hoeft hierdoor zelf niet meer de kilometers te registreren. 

Voordelen

Als u kiest voor een systeem van TraQz zitten hier een aantal voordelen aan verbonden. Een van die voordelen is dat u dus altijd inzicht hebt in de gereden kilometers. Daarnaast hoeven de medewerkers het aantal kilometers zelf niet meer door te geven en hebben zij dus geen mogelijkheid meer om te frauderen met het doorgeven van het aantal gereden kilometers.

Meer informatie

Klik hier indien u behoefte heeft aan meer informatie over deze manier van rittenregistratie. Op de website kunt u op uw gemak lezen welke gegevens u precies in kunt zien met zo’n systeem en daarnaast kunt u hier ook lezen hoe het werkt.

Reacties zijn gesloten.