Een intiem feestje met veel mensen? Het kan bij de Tuin in Rotterdam

Heeft u iets te vieren? Regelt u de locatie voor een bedrijfsevenement, of zoekt een mooie bestemming om zelf een feestje te geven? In De Tuin in Rotterdam kan u terecht voor een unieke locatie. Het is gelegen in het centrum van de stad en dichtbij het Kralingse bos. Een plek om met een groep van 250 mensen te kunnen verblijven, maar wel met de mogelijkheid om een intieme sfeer neer te zetten. Ideaal? Lees dan verder over deze zaalverhuur Rotterdam.

Een zaal huren, het kan bij Restaurant de Tuin

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kan u een passende zaal kiezen bij Restaurant de Tuin. De grootste zaal is geschikt voor maximaal 250 man. U kan er ook terecht voor kleinere gezelschappen. Samen dineren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. De Tuin heeft een restaurant en verschillende arrangementen waar u gebruik van kan maken. Een high wine met uw vriendengroep tot aan een barbequearrangement met uw collega’s.

Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen?

Leg uw ideeën voor aan De Tuin in Rotterdam, en ze denken graag met u mee! Wie weet,  geeft u uw feestje straks ook op deze unieke locatie in Rotterdam, en laat u uw gasten meegenieten van de mogelijkheden van deze brasserie Rotterdam.

Reacties zijn gesloten.