Een mooie gashaard koop je bij Haardenexpert

Bent u aan het verbouwen of nieuw bouwen en wilt u een nieuwe haard? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Gashaarden zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denkt hierbij aan inzethaarden, inbouwhaarden, vrijstaande gaskachels, gevelkachels, afvoerloze gashaarden en hangende gashaarden. Een mooie gashaard is bijvoorbeeld de Faber Gashaard. Met deze kachel geniet u van heerlijke warmte en creëert u een ontzettend fijne sfeer. 

Waarom moet u kiezen voor Haardenexpert?

Haardenexpert biedt de beste prijs garantie, u vindt de haarden nergens anders goedkoper. Daarnaast biedt Haardenexpert een uiterst snelle levering en installeert de haarden in heel Nederland en België. Haardenexpert werkt namelijk landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert. Deze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Heeft u eenmaal uw droomkachel gevonden, dan maken zij de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor u af. Ook beschikt Haardenexpert over een uitgebreide showroom, daar kunt u de haarden in real life bekijken, dat is toch altijd anders dan van een plaatje op het internet.

Een kijkje nemen in de showroom van Haardenexpert?

Wilt u graag een kijkje nemen in de showroom van Haardenexpert? Dat kan. Daar kunt u de Faber Gashaard in het echt aanschouwen. Haardenexpert is op werkdagen geopend tussen 08:00 – 17:00 uur (donderdag koopavond tot 21:00 uur). Op zaterdag zijn ze geopend tussen 09:00 – 16:00 uur.

 

Reacties zijn gesloten.