Een mooie kans voor arbeidsongeschiktheid

Je bent op zoek naar een bedrijf die jou kan helpen met je goederen. Hiermee bedoel je in de vorm van inpakken. Maar waar ga je beginnen met zoeken naar dit bedrijf? Geen paniek en zoek niet meer verder. Packstore is hiervoor het juiste bedrijf. 

Handmatig laten in- en ompakken van goederen door Packstore

Packstore heeft een ruim aanbod aan diensten. Je kan bij het bedrijf je producten latten inpakken en ompakken, zoals goederen in doosjes, zakjes of omdozen. Hiernaast is het ook mogelijk om de producten te monteren van halffabricaten naar het uiteindelijke eindproduct. Ook is het mogelijk om producten te laten stickeren of het laten inpakken van mailings.

Het fijne van Packstore is, is dat ze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ze zijn hierbij niet een sociale werkplaats in Ede, maar ze zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch werk kunnen krijgen. Hierdoor wordt er verantwoordelijkheid genomen voor o.a. mens en maatschappij. Ze zijn dus geen sociale werkplaats in Ede maar zorgen ervoor dat de wensen van de klant (kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe prijzen) worden gecombineerd met MVO.

Wil jij meer weten over deze soort van sociale werkplaats in Ede? Neem dan gerust even contact met Packstore op via de website.

Reacties zijn gesloten.