Een scherm laten vervangen van de Iphone 4

Als je jouw iphone laat vallen kunnen er twee dingen onmiddellijk kapot gaan. Doordat de Iphone van glas gemaakt is zijn de voorkant en achterkant heel kwetsbaar. Gelukkig kun je gemakkelijk je scherm iphone 4 vervangen bij de provider of fabrikant.

Kost veel tijd en is heel duur

Helaas gaat dat heel veel tijd kosten en ben je soms wel drie weken je smartphone kwijt. Dit zou veel sneller moeten kunnen en daarbij zijn de kosten ontzettend hoog. Vaak zetten ze er weer net zo kwetsbaar glas in waardoor het zo nog een keer kan gebeuren.

Bij iphone-onderdelen heb je binnen de kortste keren jouw telefoon weer terug. Daarnaast zijn de kosten heel laag maar heb je wel weer een stevig scherm in jouw iphone. Niet alleen de voorkant maar ook de achterkant kan gemakkelijk vervangen worden. 

Goedkoop en snel geregeld

Achterkant iphone 4S vervangen kost net zo veel moeite als de voorkant en ook daarvoor hoef je je telefoon niet weken kwijt te zijn. Binnen enkele werkdagen is het geregeld en de kosten zijn heel goed betaalbaar. Met deze service kun je jouw telefoon goed laten repareren en hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten die je niet zou kunnen betalen. Je hebt je telefoon snel terug en daardoor is het gemakkelijker om hier je telefoon te repareren dan bij de provider of fabrikant zelf.

Reacties zijn gesloten.