Een schilder die oog voor detail heeft

Bent u geïnteresseerd in een schildersbedrijf Maastricht? Bij Ger van Glabbeeck bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een vakman op het gebied van schilderwerk. U kunt hier terecht voor diverse schilder klusjes. Zo kunt u onder andere buitenschilderwerk en binnenschilderwerk laten doen maar ook renovatie/restauratie van houtrot. Op de website staat een fotogalerij met al het vakmanschap wat Ger van Glabbeeck al heeft uitgevoerd.

Een geschilderd huis

Wij hebben Ger van Glabbeeck ingeschakeld om ons huis te laten schilderen. Toen wij hoorde dat Ger van Glabbeeck ons huis zelfs wanneer wij op vakantie schildert hebben wij geen moment getwijfeld. Dus wanneer wij op vakantie zijn gegaan heeft Ger van Glabbeeck ons hele huis geschilderd. Toen we terug kwamen waren we blij verbaast. Het zag er niet alleen super mooi uit, het was zelfs tot in de kleinste hoekjes geweldig afgewerkt.

De service van Ger van Glabbeeck

Wanneer u voor de service van Ger van Glabbeeck schilderwerken kiest, kiest u voor uitstekende service. De schilder van Ger van Glabbeeck luistert naar uw wensen en probeert hier zo goed mogelijk op in te spelen. Voor meer informatie over Ger van Glabbeeck kunt u terecht op de website. Ook kunt u contact opnemen via telefoon.

Reacties zijn gesloten.