Een schuldhulptraject van De Sociale Raadsvrouw

Schulden zijn zaken waar je niet te maken wilt hebben. Schulden leveren meestal veel stress en andere problemen op. Het beste wat u kunt doen wanneer u (diep) in de schulden zit is het inschakelen van schuldhulp. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren maar ook zeker betaalbare schuldhulp adviseur moet u eens een kijkje nemen bij De Sociale Raadsvrouw. De Sociale Raadsvrouw is een adviesbureau voor sociale zekerheid en bied u schuldhulp aan. De Sociale Raadsvrouw is niet alleen uw partner bij schulden maar ook bij crisisinterventie bij schulden.

Financiële problemen zijn niet goed voor de gezondheid

Wanneer iemand last heeft van financiële problemen kan dit zijn of haar gezondheid beïnvloeden. Door de stress van schulden kunt u lijden aan slaaptekort en hierdoor vermoeidheid, een gebrek aan concentratie en te laat of helemaal afwezig op het werk zijn. Zorg dus dat u uw financiële zaakje op orde heeft en u zelf maar zeker ook uw omgeving er niet om laat leiden.

Informatie

Bekijk alle informatie over hulp bij schulden van De Sociale Raadsvrouw online op de website. Hier kunt u tevens een gratis informatiepakket aanvragen. U kunt een van de medewerkers via de telefoon of mail bereiken.

Reacties zijn gesloten.