Een unieke feestzaal huren in Rotterdam?

Wilt u een feestzaal huren in Rotterdam waar u heel erg veel gasten kwijt kunt? Nou dan hebben wij goed nieuws! Bij The Boathouse Kralingen kunnen wel tot 450 gasten geherbergd worden. Zo kan het feestje niet groot genoeg zijn! Daarnaast beschikt deze locatie ook nog eens over prachtig uitzicht. Uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. De echte Rotterdammer weet dat Rotterdam toch dicht om de hoek ligt. Een stukje natuur in de stad dus! Het maakt niet uit voor wat voorn reden u de feestzaal wil boeken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een familiereünie of een verjaardag! U bent van harte welkom bij The Boathouse Kralingen. 

Een stoer gebouw

Het speciale aan The Boathouse Kralingen is dat elke verdieping van glas is. Zo heeft u geweldig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Een indrukwekkend paviljoen dus. Dit gebouw is recentelijk geopend en dus nog gloednieuw! Het straalt dan ook moderniteit uit. De uitstraling is stoer en robuust. Past dit bij uw feest? Dan past The Boathouse Kralingen daar perfect bij! 00000000

Tot snel bij The Boathouse Kralingen!

Voor meer informatie over The Boathouse Kralingen kunt u terecht op de website. U kunt ook altijd even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties zijn gesloten.