Een verwenweekend bij Thermen Holiday

Wilt u binnenkort een verwenmiddag of verwenweekend plannen? Bij Thermen Holiday bent u aan het juiste adres. Bij Thermen Holiday streven ze er al jaren naar om een ware oase van rust te creëren. Bij Thermen Holiday kunt u volledig aan uw trekken komen. U heeft hier verschillende mogelijkheden en u kunt regelmatig profiteren van de acties en aanbiedingen.

De mogelijkheden bij Thermen Holiday

Bij Thermen Holiday kunt u genieten van een saunabezoek, maar u kunt ook kiezen voor een professionele gezichtsbehandeling of een heerlijke massage. U kunt losse behandelingen of sauna bezoekjes plannen, maar u kunt ook kiezen voor een arrangement. Er zijn dag arrangementen en weekend arrangementen. U kunt bij het weekend arrangement overnachten in het 4-sterren hotel.

Reserveren op de site

Bent u toe aan een dagje sauna of een weekend arrangement zodat u heerlijk tot rust kunt komen? Boek dan direct bij Thermen Holiday en geniet van sauna, behandelingen en massages in het kuuroord en van het eten in het restaurant. Op de site kunt u direct reserveren. Ook kunt u contact opnemen met Thermen Holiday voor informatie. Wilt u een dagje sauna cadeau geven? Dan kunt u kiezen voor de nationale saunabon van Thermen Holiday.

 

 

Reacties zijn gesloten.