Een vitaminebar op uw feest of festival?

Organiseert u binnenkort een feest, beurs of ander evenement? Dan mag drinken natuurlijk niet ontbreken. Als u het leuk of belangrijk vindt dat er tijdens dit evenement ook gezond drinken te halen valt is het voor u een aanrader om te kiezen voor een vitaminebar. Een vitaminebar bevat diverse sappen en smoothies die worden gemaakt voor uw gasten, lekker en gezond!

Meer over de bar

De vitaminebar is een bar waar u gezonde sappen en smoothies haalt. Deze sappen en smoothies bevatten lekkere, gezonde en verse ingredienten die samen een heerlijk drankje worden. Een zeer goed idee als u ook een gezonde optie wilt toevoegen. U kunt een vitaminebar huren via Juicebar, onderdeel van Bar company. Dit huren is altijd voor een mooie prijs en met de beste service. De bar is niet alleen een goede toevoeging qua drinken, maar ziet er ook erg leuk uit waardoor het ook qua uiterlijk zeker een toevoeging zal worden voor uw beurs, feest, festival of wat voor evenement u ook maar organiseert.

Alle informatie

Alle informatie over de vitaminebar en alle mogelijkheden vindt u hier. U vindt hier ook  contactgegevens voor het maken van afspraken of zodat u vragen kunt stellen over de bar.

Reacties zijn gesloten.