Een voedselthermometer is erg belangrijk in de horeca!

Wanneer u in de horeca werkt heeft u het volgende probleem vast wel eens meegemaakt: een boze klant door te kort gekookt vlees. Erg pijnlijk, vervelend, gevaarlijk én .. onnodig. Wanneer u een voedselthermometer van Gullimex aanschaft heeft u dit probleem namelijk nooit meer! Nooit meer? Nee.. echt nooit meer! De voedselthermometer van Gullimex meet en registreert temperaturen en warmtebehandelingsprocessen. Onze voedselthermometers zijn van uitstekende kwaliteit en altijd zeer betrouwbaar. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie..

Voor wie is Gullimex interessant?

Gullimex is er voor ieder die werkt in de voedselindustrie. Vlees dat op de juiste temperatuur is, is zéér belangrijk! Een stuk vlees wat niet lang genoeg gegaan is kan erg gevaarlijk zijn. Met een vleesthermometer kunt u de temperatuur van het stuk vlees voor het uitserveren bepalen. Kortom: u controleert dus of het vlees wel op de juiste temperatuur is. De thermometer heeft het altijd juist, dus u kunt altijd met een gerust hart uitserveren. Scheelt u een hoop stress!

Alle informatie op de website

Voor het gehele aanbod van vlees thermometers gaat u naar onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.