Eventuele diefstal door een werknemer laten onderzoeken

Diefstal door een werknemer kan in elke onderneming plaatsvinden. Als het binnen uw bedrijf voorkomt is het erg belangrijk dat hier een goed onderzoek naar wordt gedaan. Verdenkt u een van uw medewerkers binnen het bedrijf van diefstal en wilt u hier graag zo snel mogelijk een onderzoek naar laten doen? Kies dan voor een rechercheur van Rebuss. De medewerkers van dit recherchebureau kunnen op een professionele wijze een onderzoek voor u uitvoeren om zo snel mogelijk de waarheid boven tafel te krijgen. 

Mogelijkheden

Rebuss biedt verschillende diensten aan. Zo kunt u hier onder andere als bedrijf terecht om een rechercheur in te schakelen om bijvoorbeeld diefstal binnen uw bedrijf te laten onderzoeken. Maar ook als particulier kunt u hier terecht om een rechercheur in te schakelen. Daarnaast kunt u hier ook terecht als u na een onderzoek nog advies op juridisch gebied nodig heeft.

Een onderzoek instellen

Wilt u graag een onderzoek naar bedrijfsdiefstal laten uitvoeren? Neem dan snel contact op met Rebuss. Indien u graag eerst nog een keer wilt nalezen welke diensten het bureau aanbiedt kunt u altijd op de website terecht. Hier vindt u tevens de contactgegevens om contact op te kunnen nemen. Voor het eerste gesprek betaald u geen kosten!

 

Reacties zijn gesloten.