Uw favoriete songtekst vertalen

U kent dit gevoel vast wel: u zit in de auto en zingt dat ene nummer in volle borst mee, terwijl u eigenlijk helemaal niet weet wát u zingt. Wilt u graag weten wat u nou eigenlijk zegt? Of wat de betekenis achter het liedje is? Ga dan snel naar de website van Songtekst Vertalen. Daar kunt u uw favoriete songtekst laten vertalen, zodat u de volgende keer wanneer volle borst meezingt de tekst ook echt begrijpt! 

Zo vertaalt u liedjes

Het vertalen van uw favoriete liedjes heeft u in twee simpele stappen gedaan dankzij de online tool van Songtekst Vertalen. U vult simpelweg de naam van het liedje en de naam van de artiest in en plakt in het veld daaronder de songtekst. Vervolgens klikt u op ‘vertaal’ en binnen enkele seconde heeft u de vertaling van het liedje. Of het nu een zanger / zangeres uit Spanje is of uit Amerika, alle liedjes kunnen worden vertaald.

Zelf liedjes toevoegen?

Is uw favoriete nummer nog niet online te vinden en wilt u daar graag verandering in brengen? Dan kunt u deze via het vertaalformulier eenvoudig toevoegen aan de website. Daar helpt u niet alleen u zelf mee, maar ook een heel aantal andere fans van dat de songtekst van een liedje wil begrijpen.

Reacties zijn gesloten.