Gaashekwerk van De Wit Hekwerken

Bent u op zoek naar een goedkope maar veilige manier om uw tuin te omheinen? Gaashekwerk is dan een goede oplossing. Bij De Wit Hekwerken kunt u terecht voor gaashekwerk. U kunt hier zelf gaashekwerk samenstellen. U kiest de gewenste hoogte en uitvoering en De Wit maakt het voor u. Naast gaashekwerk kunt u bij De Wit Hekwerken ook terecht voor onder andere een sierpoort, schuifpoorten, sierhekwerk, balkonhekwerk en looppoorten.

Gaashekwerk

Bij De Wit Hekwerken hebben ze al ruim 25 jaar ervaring in hekwerken. Er staat een goed opgeleid team voor u klaar om de hekwerken op de juiste manier te monteren, zodat een optimale levensduur gegarandeerd is. Kiest u voor gaashekwerk bij De Wit, dan kunt u dit zelf samenstellen. U kiest de gewenste hoogte en uitvoering en ook kunt u kiezen voor extra´s, bijvoorbeeld puntdraden laten spannen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten kleuren gaas. Voorbeelden van kleuren zijn: grijs, zwart, rood, blauw, wit en groen.

Het assortiment bekijken

Bent u benieuwd naar het gaashekwerk van De Wit Hekwerken of wilt u het volledige assortiment bekijken? Ga naar de site voor het aanbod. Ook kunt u de hekwerken in het echt komen bekijken. Daarvoor moet u een bezoekje brengen aan de showtuin van De Wit Hekwerken. Ga voor meer informatie nar de site of neem contact op.

 

Reacties zijn gesloten.