Geld verdienen als testpersoon

Iedere student én zeker diegene die op kamers wonen herkennen het volgende probleem: te weinig geld. Je wilt iets extra’s bijverdienen, maar met je baantje achter de kassa of als vakkenvuller schiet het nog niet echt op. Medians kan jou helpen aan een echt bijbaantje waarmee je ook écht iets verdient. Medians is namelijk op zoek naar studenten die iets willen bijverdienen door mee te werken aan onderzoeken. Dit klinkt wellicht gek, maar het beste is om even de website te kijken voor meer informatie. Dat is al een geruststelling op zich.

Medians

In eerste instantie denk je natuurlijk aan je eigen gezondheid. Loop ik gevaar of niet? Het is heel normaal dat medicijnen eerst worden getest voordat deze op de markt verschijnen. Nu hoef je niet bang te zijn. De medicijnen die jij zult testen bevinden zich in de laatste testfase en zijn dus eigenlijk “bijna klaar”. Logischerwijs wordt je zelf eerst volledig onderzocht. Jij moet zelf geen risico’s kunnen lopen anders gaat het hele onderzoek niet door, in ieder geval niet met jou als testpersoon.

Interesse

Heb je interesse om testpersoon voor medicijnen te worden? Bekijk dan eens de website van Medians en laat je informeren.

 

Reacties zijn gesloten.