Gietvloeren gezocht

Op zoek naar gietvloeren? Dan bent u bij Vloerservice Brabant aan het juiste adres. Zij leveren namelijk gietvloeren voor zowel particulieren als bedrijven over heel Nederland en België. Benieuwd? Klik hier voor meer informatie.

Gietvloeren

Waarom kiest u voor een gietvloer? De medewerkers van Vloerservice Brabant weten dat als de beste. Gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en kosten daarom weinig onderhoud. Wie wilt dat nu niet? Daarnaast kunnen gietvloeren gemakkelijk worden aangebracht over bestaande vloeren of zelfs vloerverwarming. Daarnaast is een gietvloer een mooi decorstuk om uw ruimte een bepaalde sfeer mee te geven. Afhankelijk van de inrichting, kunt u met deze sfeer alle kanten op waardoor u niet wordt beperkt.

Methode

Benieuwd naar de werkwijze waarop gietvloeren worden aangebracht? In het kort: het is belangrijk dat een gietvloer wordt aangebracht door medewerkers met kennis van zaken. Eerst wordt de al bestaande vloer onderzocht en bewerkt, zodat deze “geschikt” wordt gemaakt voor de gietvloer die eroverheen zal worden aangebracht. Daarna wordt de gietvloer van belang waarbij 2 of 3 componenten in een laagdikte van ongeveer 3 mm worden aangebracht. Dit is een kort verhaal, maar het maakt duidelijk dat het aanbrengen van gietvloeren niet door iedereen kan worden gedaan. Dit vereist vakmanschap voor een kwalitatief en langdurig resultaat. Vragen? Neem dan contact op.

 

Reacties zijn gesloten.