Haarden van Bellfires

In de koude winter mag een haard of kachel niet ontbreken. Bent u op zoek naar een sfeervolle en moderne haard? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Haardenexpert biedt u een ruim assortiment aan verschillende soorten haarden en kachels. Één van de haarden is de Bellfires Corner Bell. Dit is een moderne en sfeervolle gashaard en geschikt voor elke woning.

Een sfeervolle gashaard

De Bellfires Corner Bell is een sfeervolle gashaard. U heeft keuze uit verschillende vuurdecoraties en u kunt bijvoorbeeld kiezen voor de hoek links of rechts uitgevoerd. Bij de haard wordt een afstandbediening geleverd en de haard is eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop kunt u het vlammenspel hoog of laag zetten. U heeft bij deze haard keuze uit twee verschillende schakelbranders; de Line-Fire en de Centre-Fire.

Haarden bestellen

Bent u benieuwd naar deze sfeervolle en moderne Bellfires Corner Bell haard? Op de site van Haardenexpert kunt u de haard bekijken en bestellen. Ook vindt u hier het volledige assortiment. In het assortiment vindt u meer haarden van het merk Bellfires. De kachels van Bellfires zijn perfect afgewerkt en gemaakt van de beste materialen. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert voor het kopen van een kachel.

 

Reacties zijn gesloten.