Help! Hoe motiveer ik mijn personeel?

Voor veel bedrijven is het motiveren van personeel een belangrijk vraagstuk. Hoe je dit kan doen wordt op verschillende manieren ingevuld, maar of het allemaal werkt. Dat is de vraag! Daarom een antwoord op de vraag: Hoe motiveer ik mijn personeel?

Motiveren, zowel intrinsiek als extrinsiek motiveren

Mensen kunnen op verschillende manieren gemotiveerd zijn. Als iemand extrinsiek gemotiveerd is dan betekent dat dat ie met name is gemotiveerd om datgene wat ie terugkrijgt voor de daad. Denk aan een beloning in de vorm van salaris,valt deze beloning (deels) weg? Dan valt de motivatie weg.
Maar mensen kunnen ook intrinsiek gemotiveerd zijn. Dan zijn ze gemotiveerd om het werk wat ze doen qua inhoud. Wil je deze manier van motivatie vergroten? Ga dan geen beloning geven want dat werkt averechts! Er zijn gelukkig ook andere manieren!

Business wake-up call staat je bij!

Gelukkig zijn er bedrijven die graag je personeel komen motiveren zoals Business Wake-up Call. Zij stellen een ultieme uitdaging waarvoor het personeel samen aan de slag moet. Een ideale manier om de intrinsieke motivatie te vergroten. En het is nog leuk ook! Wil je jouw collega’s ook een keer op deze manier trainen? Dat kan door contact op  te nemen met business wake-up call.

Reacties zijn gesloten.