Het merk City of Sails

Bent u van plan om een nieuw merk te introduceren in uw kledingwinkel, maar bent u er nog niet over uit welk merk dit moet worden. Denk dan eens aan het merk City of Sails. City of Sails is mooi en kwalitatief goed kledingmerk dat steeds populairder wordt. Het merk is geïnspireerd door de levensstijl van de mensen die in Sydney leven. Een aantal jaar geleden werd het merk geïntroduceerd in Nederland.

De collecties

Op de website kunt u enkele afbeeldingen bekijken van de kleding voor de winter en de zomer van het huidige jaar. Zo vindt u in de collectie voor de winter bijvoorbeeld enkele truien, zowel met capuchon als zonder. In de collectie voor de zomer vindt u onder andere t-shirts en polo’s.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over het merk en het assortiment? Bezoek dan eens de website. Op de website kunt u op uw gemak meer lezen over het ontstaan van het merk en over de collecties die zij op dit moment hebben. Hier kunt u tevens bekijken welke winkels het merk momenteel al voeren.Wilt u graag deze merkkleding inkopen? Dan kunt u altijd contact opnemen. De gegevens hiervoor vindt u op de website.

Reacties zijn gesloten.