Het organiseren van FIFA toernooien

Wil jij een keer iets ontzettend cools organiseren voor de school, buurt, vereniging of een grote groep vrienden? Dan is een Fifa toernooi zeker een goed idee. Iedereen vindt gamen leuk en het wordt zelfs nog leuker als we het allemaal spelen op een groot scherm. Dit kun jij regelen samen met Games 5. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van FIFA toernooien

Wat moet ik doen?

Als je een FIFA toernooi wilt organiseren moet je ervoor zorgen dat je genoeg mensen kunt vinden. Het gaat om een groep van minimaal 16 deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe goedkoper het wordt per persoon. Jij bedenkt ook een leuke locatie en het juiste tijdstip en Games5 regelt de rest. Denk aan de spelcomputer, het spel, tafels, het scherm en meer. Hier betaal je een vaste prijs voor en alles zal worden geregeld. Ontzettend makkelijk dus. Zo beleef jij met een groep vrienden, de school, buurt of vereniging een hele leuke dag die niemand ooit nog zal vergeten. Echt een aanrader.

Contact opnemen

Op de website vind je alles wat je moet weten over het FIFA toernooi en kun je contact opnemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Reacties zijn gesloten.