Hulp bij het vertalen van teksten

Ben je bezig met een belangrijk onderzoek over bijvoorbeeld Turkse vakantieresorts, of Turkse toeristische trekpleisters? Waarschijnlijk is er veel informatie in het Nederlands te vinden over Turkije, maar deze teksten zijn natuurlijk speciaal aangepast op wat Nederlandse vakantiegangers willen horen. Om dieper tot de kern te komen en ook andere informatie te achterhalen die belangrijk zijn voor je onderzoek kom je hoe dan ook terecht bij Turkse organisaties, Turkse websites of Turkse informatieboekjes. Dit is erg lastig als je geen Turks kunt. Alles vertalen is een grote klus, maar je zult toch echt aan relevante informatie moeten komen. Gelukkig bestaat Vertaalbureau Tongo. Dit vertaalbureau helpt jou graag met het vertalen van Turks naar Nederlands. Handig voor je onderzoek!

Teksten vertalen

Natuurlijk kun je bij Tongo Vertaalbureau terecht voor meer vertalingen dan alleen Turks – Nederlands. Tongo heeft namelijk voor meer dan twintig talen specialistische vertalers in dienst. Tongo vertaalt teksten tegen aantrekkelijke tarieven en garandeert dat jouw tekst 100% foutloos wordt vertaald. Kortom, een unieke service tegen een aantrekkelijke prijs!

Geïnteresseerd?

Lijkt het je wel handig, zo’n vertalingsbureau dat je helpt met het vertalen van teksten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in op de website of neem contact op met 070-753194

Reacties zijn gesloten.