Informatie over huisdieren

Heeft u een viervoeter in huis of bent u van plan een hond of kat in huis te nemen? Het is dan belangrijk dat u goed voorbereid bent en beschikt over de juiste kennis. Uw huisdier moet ook naar de dierenarts, maar welke is geschikt? Op de site van Zoekdierenarts.nl vindt u alle informatie over huisdieren en dierenartsen. U kunt hier op zoek naar een geschikte dierenarts. Ook kunt u op zoek naar producten en vindt u onwijs veel informatie, waaronder informatie over klachten bij dieren, hondenrassen, hondennamen en ga zo maar door. Op de site vindt u ook praktische tips, zoals informatie over het dierenasiel.

Het dierenasiel

Een dierenasiel, wat is het eigenlijk? Een dierenasiel is een plek waar honden en katten terecht kunnen als zij geen verblijfplaats hebben. We hebben in Nederland veel erkende asielen. Omdat huisdieren populair zijn in Nederland, worden ze veel aangeschaft. Er belanden jaarlijks 75.000 huisdieren in een dierenasiel. Hier zijn natuurlijk uiteenlopende redenen voor. De omstandigheden in het asiel zijn in de meeste gevallen goed, maar toch is het geen fijne plaats voor een huisdier. Een huisdier hoort bij een gezin thuis waar het aandacht en liefde krijgt.

Bekijk de site

Benieuwd naar deze handige dierensite? Ga naar de Zoekdierenarts.nl en bekijk de informatie en praktische tips. Wilt u een huisdier nemen? Neem dan ook asielhonden eens mee in uw overwegingen.

 

Reacties zijn gesloten.