Interesse in de Justfog Q16?

Als je graag een e-sigaret wilt kopen dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn diverse topmerken op de markt die verschillende producten aanbieden. Eén van de meest bekende merken is Justfog. Een topproduct van dit merk is de Justfog Q16. Dit is een e-roker voor zowel beginners als gevorderden. In deze blog vertellen we je wat de kenmerken zijn.

Kenmerken Justfog Q16

De Justfog Q16 kenmerkt zich door de vele damp en smaak. Daarbij zit er een anti lekkage systeem, is er een verstelbare voltage, kun je eenvoudig zien wat de batterijniveau weergave is. Daarnaast heeft deze e-roker een Passthrough functie. Deze functie zorgt ervoor dat je de elektrische sigaret kunt gebruiken tijdens het laden. Dan is er nog de voltage regeling. De voltage kan afgesteld worden van 3.4 tot 4.8 volt. Er zit een kleine speling tussen. Dit is met voorbedachte rade gedaan door Justfog omdat het apparaat onder de 3.2V weinig damp gaat produceren. Boven de 4.8V brandt de coil door. Tot slot heb je nog het Star Shield Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid kan spatten en in je mond kan terechtkomen.

Bestellen via SmokeSmarter

Via de website SmokeSmarter kun je diverse e-sigaretten en aanverwante artikelen bestellen, zo ook de Justfog Q16. Je hoeft nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over de Justfog Q16?

Heb je ook interesse in het kopen van de Justfog Q16? En heb je nog vragen over dit product of over andere aanverwante artikelen? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.

Reacties zijn gesloten.