Kamperen bij de Marshoeve op de Veluwe

Deze zomer kamperen in Nederland? Kom naar Camping de Marshoeve in Loenen. Camping de Marshoeve vindt u op de Veluwe, in een prachtige omgeving en aan de rand van het bos. De Marshoeve is een gezinscamping op loopafstand van het dorp Loenen. Op de camping Veluwe heeft u veel mogelijkheden en faciliteiten. Jong en oud kan zich vermaken bij Camping de Marshoeve.

De faciliteiten

Bij Camping de Marshoeve zijn veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een speelveld aanwezig voor de kinderen, een mooi en ruim zwembad en ruime en mooie plaatsen waar u in rust kunt kamperen. De medewerkers van de Marshoeve zorgen voor persoonlijke aandacht en er staat een gezellig animatieteam voor u en uw kinderen klaar. Bij Camping de Marshoeve hoeft u zich nooit te vervelen. Ook is er een gezellig eetcafé , een wasserette en toiletgebouw.

Een plekje reserveren

Wilt u meer informatie over Camping de Marshoeve of wilt u weten wat de camping u nog meer te bieden heeft? Ga naar de site of neem contact op met één van de medewerkers en zij helpen u verder. Wilt u gelijk een plekje op deze gezellige en kleinschalige camping reserveren? Dat kan via de site.

 

 

Reacties zijn gesloten.