Kans aan jonge profs

Te vaak komt het nog voor dat net afgestudeerde studenten thuis komen te zitten om het feit dat zij geen goede baan aangeboden krijgen. Natuurlijk is het niet zo dat net afgestudeerde studenten geen baan aangeboden krijgen, maar als leergierig jong persoon wilt u natuurlijk altijd voor het uiterste gaan. Vaak leggen zij om deze reden dan de eerste aanbiedingen naast zich neer, hopend op een betere aanbieding van een groot bedrijf. Echter laat deze aanbieding vaak jaren op zich wachten. Zo komt er vaak geen vacature advocaat stagiaire vrij voor deze jonge professionals.

Kans bij een groot bedrijf

Jonge professionals verdienen net als andere een kans bij een groot bedrijf, maar toch wordt te vaak deze kans ontnomen door de werkgevers. Werkgevers kiezen namelijk voor de veilige weg en kiezen ervoor om iemand aan te nemen met ervaring. Echter is het kiezen voor ervaring niet in vele opzichten altijd even handig. Zo is het namelijk vaak zo dat iemand met ervaring heel moeilijk bijgeschoold kan worden, iets wat met een jonge professional veel gemakkelijker gaat.

Een kans geven

Bent u iemand die graag jonge professionals een kans wilt geven bij uw bedrijf of bent u iemand die op zoek is naar juridische vacatures? Surf dan naar Brooklyn Legal!

Reacties zijn gesloten.