Kies de Barbas Evo voor uw geisoleerde woning

Op zoek naar een nieuwe verwarming? Dan heb ik goed nieuws voor u. Vanaf nu is het ook heel goed mogelijk om in goed geïsoleerde woningen een houtkachel te nemen. Voorheen brandde de houtkachels hier veel te hard voor en werd het te warm, maar de Barbas Evo is zo ontwikkeld dat de verbrandeingskamer is verkleind door schuin toelopende binnenwanden. Ideaal dus! U koopt hem bij Haardenexpert.

Meer over de haard

De Barbas Evo is een houthaard die zeer luxe is uitgevoerd. Zoals net al in is uitgelegd is de verbrandingskamer verkleind door schuine binnenwanden. Het vermogen is hierdoor minder groot en ideaal voor elke woning. De houthaard is sfeervol en zorgt voor volle vlammen en heerlijke warmte. U vindt de houthaard in het assortiment van Haardenexpert. Hier vindt u heel veel verschillende haarden en kachels van allerlei merken. Allemaal van goede kwaliteit en te koop bij deze (web)winkel en te bewonderen in de showroom. U kunt hier ook advies krijgen van het deskundige personeel. Uw haard wordt altijd geïnstalleerd door een vakman.

Meer weten?

Nog meer informatie over de haarden of alle haarden bekijken op de website of de showroom? Klik dan hier voor het gehele assortiment, contactgegevens en andere informatie.

Reacties zijn gesloten.