Kom gezellig uit eten bij het leukste restaurant van Zaandam

Wat ga je komende zondag doen? Nog niets? Dan heeft Proeverij de Koekfabriek iets leuks voor je bedacht! Kom gezellig uit eten bij Proeverij de Koekfabriek, een restaurant in Zaandam en Purmerend. Misschien is je moeder binnenkort wel jarig en willen jullie een keer een gezellig avondje cadeau doen. Ga dan voor een gezellig avondje onbeperkt uit eten op de zondagavond. Waarom op de zondagavond? Elke tweede en laatste zondag van de maand is er livemuziek. Hoe gezellig is het om in het gezellige sfeertje die de livemuziek met zich mee brengt te dineren met je hele familie? Wil je weten waarom je voor Proeverij de Koekfabriek moet kiezen? Lees dan snel verder.

Pluspunten van Proeverij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek garandeert kwaliteit en alle gerechten worden gemaakt van verse producten. Daarnaast staat persoonlijke service voorop en loopt er gekwalificeerd personeel rond in het restaurant. In tegenstelling tot vele andere onbeperkt-restaurants is er geen tijdsbeperking en kunt u dus écht onbeperkt eten tegen een vaste lage prijs van 22,50 per persoon.

Reserveer nu in ons restaurant in Zaandam

Lijkt het je wat? Reserveer dan snel een tafeltje en kom gezellig uit eten in Zaandam! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bezoek de website of bel of mail naar Proeverij de Koekfabriek.

Reacties zijn gesloten.