La Perle d’Anrosey voor het échte Frankrijk

Heb je plannen om een paar dagen te vertrekken naar het buitenland? Een mogelijkheid om dit te doen is door La Perle d’Anrosey. Dit is een groot familiehuis waar je verschillende kamers kan huren om te overnachten midden in de mooie Franse natuur. Leuk voor een kort nachtje als je op doorreis bent, maar zeker ook aan te raden voor een langer verblijf, ideaal voor een overnachting in Frankrijk.

Een unieke locatie voor verschillende doeleindes

Het is ook mogelijk om de locatie te gebruiken om bijvoorbeeld een cursus te organiseren. Wilt u graag een workshop of creatieve cursus geven aan een aantal cursisten? Dan kan u de locatie van La perle daar goed voor gebruiken. Ook voor een bedrijfsuitje is het een mooie locatie om samen te komen en bijvoorbeeld een aantal teambuilding opdrachten te doen. Natuurlijk kan u er de dag goed afsluiten met lekkere gerechten bereid met producten uit de streek!

Meer weten hierover?

Surf naar de website van La Perle en wie weet geniet u straks ook van deze mooie locatie. Daarnaast is het ideaal voor als u op doorreis bent want de locatie ligt op korte afstand van de snelweg. Dus zo kan u extra genieten van de overnachting bij Route de Soleil.

Reacties zijn gesloten.