Laat je verrassen op deze camping in Limburg

Wat is de omgeving van Limburg toch prachtig. Die rustgevende heuvels en de leukste steden die zeker een bezoekje waard zijn. Wel is het fijn om te weten dat je ook in Limburg op de allerbeste manier kunt overnachten. Deze camping in Limburg is al jaren zeer geliefd bij vakantiegangers in Limburg. Deze camping is er eentje uit de top van Nederland en van Europa. Dat is niet voor niets, deze camping heeft veel te bieden voor jezelf en voor de kinderen. Neem nou de grote speeltuin of de animatie door het bekende duo Pluck en Pien. Het is slechts een klein onderdeel van alle activiteiten voor kinderen.  Bang voor slecht weer hoef je niet te zijn. Bij De Leistert kunnen kinderen zich ook prima binnen vermaken. Alleen het binnenzwembad is al een belevenis op zich. Pak je zwemspullen dus maar vast in!

 

Wat eten we vandaag?

Heerlijk eten is vaak een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie. Nu kunnen wij verklappen dat ze daar op deze camping in Limburg verstand van hebben. Hier kun je genieten van veel verschillende keukens. Zonder dat jij achter de pannen hoeft te staan natuurlijk. Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om eten tijdens de vakantie. Schuif aan bij Mr. Friet, ga dineren bij restaurant La Selva of restaurant Buitenhof. Dit restaurant heeft twee heerlijk luxe terrassen, perfect om een hele avond te genieten dus. Neem gerust vast een kijkje op de menukaart, deze staan namelijk alvast online op de website. Zo kun je alvast een beetje sfeer proeven. De voorpret is begonnen!

 

Kijk eens rond!

Van deze camping in Limburg is er op de website een virtuele tour te vinden, zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de ambiance. Wanneer je nog vragen hebt of graag aanvullende informatie over het recreatiepark wilt, kun je gerust contact opnemen met de receptiemedewerkers. Zij weten precies welke mogelijkheden het best bij jouw wensen passen en geven graag antwoord op jouw brandende vragen. Zien we je komende vakantie?

Reacties zijn gesloten.